Om te ontdekken wat provocatief coachen met je doet, bied ik je aan om gebruik te maken van mijn aanbod. Mijn aanbod is een gratis provocatieve sessie van 30 minuten.

Wil jij weer in beweging komen, jezelf motiveren en keuzes maken die bij jouw passen? Ben je klaar met aan rommelen, elk dag denken ik wil iets anders, terwijl je geen stap verder komt?

Dit is je kans om los te komen van het alledaagse en te gaan kiezen voor jezelf! Neem de eerste stap en maak een afspraak voor een kennismaking met provocatief coachen. Ja, ik wil een afspraak plannen!

Als je het na de kennismaking het nog steeds ziet zitten om je probleem op een andere manier dan anders aan te pakken, dan kun je kiezen uit de volgende 3 mogelijkheden:

Ontdek

3 sessies provocatief coachen voor €285,

Nu geldt een openingsaanbod van

€ 244,-

Op weg

6 sessies provocatief coachen voor €570,

met als extra een workshop Zelf provocatief coachen in je gezin

Nu geldt een openingsaanbod van

€ 533,-

Aankomst

9 sessies provocatief coachen voor €855,-

met extra een workshop Zelf provocatief coachen in je gezin en provocatief ondersteuning via de app

Nu geldt een openingsaanbod van

€ 811,-

*Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW

Naast het bovenstaande aanbod voor provocatief coachen is er het pakket onderhoud: Als je één van de bovenstaande opties al hebt gevolgd dan kun je als onderhoud, inspiratie of bij terugval 2 sessies provocatief coachen plannen voor € 150,-.

Waar gaan we provocatief coachen?

Normaal coach ik vanuit mijn praktijkruimte of vanuit mijn heerlijke serre, maar in deze bijzondere tijd van het Corona virus kunnen we ook naar buiten om tijdens een wandeling het provocatief coachen toe te passen!

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om online provocatief coachen te ervaren.

Mocht je nieuwsgierig zijn wat provocatief coachen jou kan brengen, maak een afspraak voor een gratis kennismaking!

Mooie foto van het Nederlandse strand. Dit is een mooie plek voor provocatief coachen. Eigenaar van Coaching bij Dees, Desirée Braams