Het leukste onderdeel in mijn werk als HR adviseur vind ik het sparren, ondersteunen en coachen van managers en medewerkers. Dit heb ik de afgelopen 15 jaar met veel plezier gedaan bij zorg- en welzijnsorganisaties. Ook heb ik veel medewerkers begeleid en voorzien van HR advies bij het uit dienst gaan van de organisatie.

Veel ervaring heb ik opgedaan in het begeleiden van medewerkers die uit dienst gaan op basis van een vaststellingsovereenkomst of een beëindigingsovereenkomst. Er komt heel wat bij kijken als je als medewerker op deze manier afscheid wilt nemen van je huidige werkgever.

Echter het afscheid nemen, kan je ook weer iets nieuws brengen, maar vaak zit je nog vol met frustratie, boosheid en woede. Dit is heel herkenbaar. Het is niet altijd een leuke periode. Je gaat jezelf weer ontdekken. Wat wil ik bereiken in mijn leven? Wat wil ik nu echt? Waar word ik blij van? Welk werk past bij mij?

Soms kan het uit dienst gaan bij je huidige werkgever ook een enorme opluchting geven. Mogelijk heb je dan te lang doorgelopen met een ontevreden gevoel of werk gedaan dat niet meer echt bij je paste, omdat je je zelf verder hebt ontwikkeld. Ook dan ga je weer op zoek naar wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik gaan doen? Welk werk past beter bij mij?

Ik kan je begeleiden in het proces van uit dienst gaan op basis van een vaststellingsovereenkomst of een beëindigingsovereenkomst. Samen gaan wij bekijken welke stappen jij hiervoor moet nemen. Op welke manier je het beste jouw werkgever hierover kunt benaderen. Het durven los te laten van de zekerheid om te gaan springen in het diepe. Door mijn opleiding en jarenlange werkervaring weet ik waar jij op moet letten en over welke zaken jij kunt onderhandelen met je werkgever.

Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die je begeleidt in dit proces, als jij deze grote stap wilt gaan zetten om uit dienst te gaan? Iemand waar mee je kunt sparren en mee kunt overleggen. Ik wil je graag begeleiden als je op zoek bent naar een oplossing om op een voor jou zo prettig mogelijke manier uit dienst te gaan.

Wil jij uit dienst bij je huidige werkgever met mijn ondersteuning? JA? Stuur mij een berichtje of bel met 06-23 18 33 28

Strandstoelen op Vlieland, Voor welke kies jij? HR advies bij uit dienst Desirée Braams Coaching bij Dees