Dit is een close-up foto van Desirée Braams. Deze tekst bij de foto gaat over Desirée

Nieuwsgierig, open, spontaan en bevlogen. Lachen hoort bij mij, maar ik ben ook serieus, benaderbaar en betrouwbaar.

Oorspronkelijk ben ik geboren in Rijswijk bij Den Haag. Echter ik ben opgegroeid in Friesland. In een dorpje ten noordwesten van Leeuwarden in Sint Anna Parochie. Ik voel me, ondanks dat ik al ruim twintig jaar in Brabant woon, nog steeds een Fries. Je kunt het horen aan mijn Friese tongval.

Na het behalen van mijn HBO-opleiding Management voor non-profit organisaties in Leeuwarden aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, heb ik de deeltijd HBO-opleiding Personeel & Arbeid gevolgd in ‘s-Hertogenbosch bij Avans Hogeschool.

De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt als HR adviseur in de zorg- en welzijnssector. Hier heb ik medewerkers en managers geadviseerd, ondersteund en gecoacht op het gebied van HR, loopbaan en werk. Altijd heb ik al geweten dat er een smeulend vuurtje in mijn brandde om ooit voor mezelf te gaan beginnen als coach.

Vijf jaar geleden dacht ik er goed aan te doen om een ander baan als HR adviseur te nemen bij een nieuwe werkgever. Uiteindelijk was dit niet de juiste keuze voor mij. Hierna heb ik de tijd genomen om uit te zoeken wat ik wilde in mijn loopbaan.

Een mooie en lachende Desirée in de tekst Over Desirée

Provocatief coachen kwam op mijn pad. Deze manier van coachen spreekt mij zelf enorm aan. Het is luchtig door het gebruik van humor. Daardoor kan er veel meer worden benoemd. Als provocatief coach ben je warm en begripvol, maar daag je de ander uit om te gaan staan voor wat zij wil.

Als eerste heb ik de vierdaagse training gevolgd bij de ZoetZuur Kumpany van Bregje Bullens in Vught. Afgelopen jaar heb ik de jaaropleiding Provocatief coachen gevolgd bij het IEP in Nijmegen. Deze opleiding wordt gegeven door de grondleggers van het provocatief coachen in Nederland, Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg.  

Ben jij nieuwsgierig of deze manier van coachen bij jou past? Maak hier een afspraak voor een gratis kennismaking van 30 minuten!