Wat mijn klanten over mij zeggen

Foto van Jose Marie. Zij heeft een reviews gegeven en wat klanten over mij zeggen over Desirée Braams Coaching bij Dees
Jose Marie

Het is een uitdagende manier van coachen die je moet liggen. Ik heb er veel baat bij gehad. Het werkt bevrijdend met humor en warmte maar tegelijkertijd heb ik geleerd om het conflict eerlijk en anders te bekijken.

Een grapje op z’n tijd zorgt voor patroon onderbreking en geeft lucht en ruimte. Ik heb geleerd mijn eigen aandeel eerlijk te bekijken en te accepteren.

De lading is er af en dat heeft de situatie voor mij makkelijker gemaakt.

Als provocatief coach kan Desirée je op weg helpen naar een situatie die, net als bij mij, meer ruimte kan geven voor plezier! -José Marie

Sascha

Ik ben een creatieve ondernemer. Met ons bedrijf, Den Otter en Van Vliet, gaat het goed, maar soms heb ik van die periodes dat ik helemaal vast loop. Creatief en flexibel zijn, is een groot goed als ondernemer. Af en toe heb ik zoveel ideeën. Het zijn er dan teveel. Ik weet dan niet meer waar ik moet beginnen en het ontbreekt mij aan overzicht. Het gevolg is dat er dan niks meer uit mijn handen komt.

Vorig jaar had ik weer zo’n periode op dat moment heb ik Desirée om hulp gevraagd. Ik wist mijn vraag niet eens te formuleren. Desirée ging direct met mij aan de slag, alle gedachten en ideeën op een grote flap. Van chaos naar overzicht. Zo ontstond er ruimte. De afspraak was dat ik voor de volgende afspraak van alles voorbereid zou hebben, maar natuurlijk was ik al weer met 1000 andere dingen bezig. Ik voelde me daar schuldig over en dus ging ik een half uur van te voren toch nog snel snel wat doen om “iets” op papier te hebben voor die sessie.

Door de provocatieve coaching van Desirée kwam het besef dat het míjn verantwoordelijkheid is en dat ík keuzes en stappen moet zetten. Heel fijn die ruimte in mijn hoofd en een liefdevolle schop onder mijn kont te krijgen om weer in beweging te komen!

Dankjewel Desirée, dankzij jouw coaching heb ik een plan, ben ik gefocust en zet ik weer stappen!- Sascha

Wil jij net zoals Jose Marie ook ervaren wat provocatief coachen voor jou kan betekenen?
Maak hier een afspraak voor een gratis kennismaking van 30 minuten of bel met 06-23 18 33 28