Werk dat niet als werk voelt

Werk dat niet als werk voelt!

Wat een heerlijk gevoel en wat een ervaring als je werk mag doen dat niet als werk voelt! Het bruist van binnen en het geeft mij veel positieve energie. Dit is werken in de flow. Je vraagt je nu af: ‘Wat heb je gedaan?’ Afgelopen week heb ik samen met collega coach Sascha van Vliet twee dagen onze workshop Wil jij weer (meer) plezier in je werk? georganiseerd. We hadden twee leuke groepen met deelnemers.

Afgelopen weken zijn we samen druk bezig geweest met de voorbereidingen, de opbouw van de dag, het maken van een werkboek en het bijschaven hiervan. Kortom, we hebben een actieve en creatieve dag ontwikkeld. Tijdens de workshop gaan deelnemers op onderzoek uit naar hoe hun loopbaan tot nu toe is verlopen, hoe ze nu hun werk ervaren en of dit nog past bij hun wensen voor de toekomst.

Vol vertrouwen

Spannend was het of we genoeg deelnemers zouden hebben. Aangezien de workshop buiten is, hadden we geen invloed op de weersvoorspellingen. Zou het droog blijven? Wat zouden de deelnemers van de workshop vinden? Dus veel vragen die van te voren door mijn hoofd gingen. En ondanks dat ik het nog nooit had gedaan, ging ik samen met Sascha vol zelfvertrouwen aan de slag.

Beide dagen verliepen, zoals we hadden bedacht. We hebben voor de tweede dag een paar kleine dingen aangepast. De deelnemers waren enthousiast. We hebben positieve feedback en mooie reacties gekregen aan het einde van beide dagen. ‘Waardevol, tot veel inzichten gekomen’, was één van de reacties. Een andere deelnemer gaf aan: ‘Wat een leuke en fijne training was dit. Interactief, mooie afwisseling van verschillende werkvormen en persoonlijke benadering van de trainers waardoor ik met nuttige inzichten naar huis ging. Ik ben erg enthousiast.’

Trots

Vol trots op Sascha en mijzelf kijk ik terug op deze dagen. Na afloopt voelt het als een feestje. Je kunt samen wel iets bedenken, maar hoe gaaf is het als het werkt. Wat een enorme ervaring om mensen bewust te mogen maken wat voor hun belangrijk is in hun werk. Super mooi om te mogen doen. Werk dat niet als werk voelt!

Wil jij ook weer (meer) plezier in je werk ervaren? Of ken je iemand die wel wat meer plezier in zijn werk kan gebruiken? Vrijdag 16 juli a.s. en vrijdag 17 september 2021 zijn de volgende workshops gepland!
Meld je aan!

Werk dat niet als werk voelt! Coaching bij Dees, Desirée Braams
Wil jij weer (meer) plezier in je werk?

Dit vind je misschien ook leuk...